NASI LEMAK PASTE/ TAMPAL NASI LEMAK / 辣式乐妈酱 - 200 g/ pack
Ingredient/ Bahan / 配料
Onions, Lemongrass. Garlic, Ginger, Chili powder, Yellow ginger, Chili, Sugar, Salt, Balaicang, White vinegar.
Bawang hijau, Serai. Bawang putih, Halia, Serbuk chili, Halia kuning, ili, gula, garam, Balaicang, Cuka beras putih.
大葱,香茅。蒜头,姜,辣椒粉,黄姜,小辣椒,白糖,盐,马来煎,白米醋。
How to cook/ Kaedah memasak / 烹煮方式
Recommended to take (100 grams of sauce + 100 grams of water + 50 grams of scallion slices) peanuts, fried anchovies in the sauce and stir-fry together, of course, it can also be served with nasi lemak, fried chicken, fried fish, etc.
Dianjurkan untuk mengambil (100 gram sos + 100 gram air + 50 gram daun bawang) kacang tanah, Ikan bilis goreng dalam sos dan tumis bersama-sama, tentu ia juga dapat disajikan dengan nasi lemak, Ayam goreng, Ikan goreng, dan lain-lain.
建议拿取(100克酱+100克水+50克大葱片)花生,炸江鱼仔捞在酱一起炒也可以了,当然也可以搭配椰浆饭,炸鸡,煎鱼等食用。